ADMINI: Shadow_Of_Death gg 3965740 , RMBK-1000 gg 6741865.
Administrator
Tu piszcie co wam leży na wątrobie
basiak
Może powinien powstać jakiś FAQ,regulamin poza tym przydałby się uploader i odpowiednio porobione działy.
basiak
A JA MAM GO ROBIĆ PANIE ADMINIE??
Dobra ja mogę być uploaderem bo komp bedzie chodzic praktycznie NON-STOP wiec pliki polecą. Patche, mody, instalki... I tak dalej mogę powrzucać na jakis serw jak chcecie.
tu jest pelno dupereli do sciagania:
http://www.forum.wiaderko.com/instalacj … trike.html
FREEKILLER napisał:
A JA MAM GO ROBIĆ PANIE ADMINIE??
no jak chcesz to rob i wylacz caps locka...
a co do regulaminu to sie zrobi jakies copy-paste i przerobi na nasze....
dzialy wykombinuje teraz...
basiak
Tyle że 70% albo i wiecej tamtych linków nie działa . Zresztą whatever mi to tam lotto ale jeśli tak ma każdemu zależeć to jednak trzeba wziąć się do roboty.
Ostatnio edytowany przez FREEKILLER (20-02-2009 16:28)
basiak
Spoko. Co znajde to zauploaduje... Tylko jaki host proponujecie'??
Administrator
JESLI MACIE JAKIES POMYSLY NA NOWE ,,PRZYKAZANIA SWATU" to napiszcie na moje gg. dzieki z gory
Ja sie zgłaszam na głownego ochotnika do robienia sparów hmm wiecie co mam pomysł otóż dobrze by było żeby był osobny dział z nazwą i nr gg osób , które są ważnymi postaciami w innych klanach co by pozwoliło nawiązać łatwy kontakt itd....
SWAT
tylko kto załatwi nr ic gg?
Sam posiadam numery do 2 przedstawicieli PiC oraz OBS czyli klanów dość mocnych , a bez problemu moge załatwić do jeszcze paru więc jak chcecie , a i myśle ,że najpierw powinniśmy grać ze słabszymi klanami typu Fanatic Kids lub właśnie o podobnym poziomie
Ostatnio edytowany przez Chinia77 (21-02-2009 12:13)
basiak
Tak ogólnie to po pierwsze jakieś zorganizowane treningi i bez wymygiwania się. Po drugie to musimy czasami zagrać wszyscy, czyli główny skład na kogoś innego.
Dokładnie zgadzam się w 100% z Freekillerem musimy mieć zorganizowane treningi kto na kogo o której godzinie i w , który dzień ....jeżeli nie leży nam czas treningu tak jak mi wczoraj wybaczcie to chociaż warto żebyśmy ćwiczyli na innych serwerach.
Ostatnio edytowany przez Chinia77 (21-02-2009 12:08)